divendres, 19 d’octubre del 2012

Los Simpsons


Los simpsons es una seria televisiva d'humor,  creada per Matt Groening, el país d'origen es E.E.U.U. Han produit 508 episodis.

Els personatges principals són: 
Homer -- És el pare de la família i sempre sol anar al bar de Moe. Fa feina a una central nuclear, li agrada molt la bolleria i sobre tot els donuts, també beure cervesa i les costelles de porc. La seva veu la fa Dan Castellaneta.
Marge -- És la mare de la família i té un cabell molt alt i de color blau, apareix com un clar      contrapunt del seu marit Homer. La seva veu la fa Julie Kavner.
Bart -- És el fill mes gran de la família, té deu anys, és el més mal criat però a vegades també és simpàtic. El seu millor amic és Milhouse. La seva veu la fa Nancy Cartwright.
Lisa -- És la filla mitjana, te vuit anys, es vegetariana i es pot definir com una nena adulta, és una de les més intel·ligents d'Springfield. La seva veu la fa Yeardley Smith.
Maggie -- És la filla mes petita de la família, té un any, ha heretat la pillaria den Bart i la intel·ligencia de Lisa. No xerra mai, es a dir, no té veu.

La família Simpson mirant la tele.


Els personatges secondaris son: 

- El veí de la família Ned Flanders
- El dependent de comics
- El capellà Love Joy                                  
- El polícia Clancy Wiggum
- El Sr. Burns i el seu ajudant Smithers
- El camarer en Moe
- L'avi 
- El germanastre den Homer en Herb                
- Les germanes de na Marge: Patty i Selma
- En Ralph el fill del policia

Hi aquí ve un vídeo dels millors moments de la sèrie. 


Albert i Xavi

8 comentaris: